Bra sagt, mrs K

Om

Idag är jag varken sur eller grinig

Ibland säger vi saker som lättar ett dåligt humör eller förgyller en trist dag. ”Idag är jag varken sur eller grinig” är något jag sa en dag när jag behövde få till ett skratt. Och det funkade. Jag heter Karin Schaefer och det är jag som mrs K. Det är jag som designar alla grafiska blad och tygpåsar i butiken. Jag är väldigt förtjust i grafiska tryck, speciellt om de har ett roligt budskap, men jag tycker att det är tråkigt att de oftast är på engelska.

Budskapen jag använder är hämtade ur min verklighet, det är saker jag, mina vänner och barn sagt eller sett. Mitt mål att få er att le. Min förhoppning är att ni inte heller är sura och griniga idag. Låt oss glädjas åt de små sakerna i livet. Jag hoppas att ni hittar något som ni tycker är bra sagt!


De grafiska bladen passar i standardramar från det stora möbelvaruhuset, de stora i stl 40x50 cm med passepartout eller 30x40 utan. Eftersom de grafiska bladen är ömtåliga oramade, se till att du har rena och torra händer när du hanterar dem.

Tygpåsar bör inte tvättas. Eftersom produkten inte är förtvättad riskerar den krympa. Vid behov av tvätt, handtvätta med låg temperatur.


Förutom butiken mrs K jobbar jag som grafisk formgivare i det egna företaget Hos Marcus & Karin och driver bloggen Pysselbolaget.se.

Mejla mig gärna om du har frågor eller kommentarer. Jag finns på karin@schaeferab.se

Allt innehåll i butiken Bra sagt, mrs Karin tillhör Karin Schaefer, Hos Marcus & Karin Schaefer AB och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.